1У кухонному комбайні об'єднати порізані курячі грудки та стегна, нарізану цибулю, 1/4 склянки розкришенго або порізаного сиру Пармезан, італійську петрушку та анчоуси. Закрити та подрібнити до грубого помелу, суміш має бути трохи липкою.
2Сформувати 6 котлеток довжиною 10 см. Накрити кришкою та охолоджувати від 30 хвилин до 24 годин.
3Змастити обидва боки котлеток олією, посипати сіллю та перцем. Змастити решітку грилю. Смажити котлеток під кришкою на середньому вогні 8-10 хвилин або до готовності (74°С), перевертаючи один раз.
4Підсмажити скибочки чіабатти, намазати салатною заправкою, накрити листям салату, покласти котлетки, зверху — нарізані помідори і тертий сир.
Курячий фарш дуже пісний, а терта цибуля додає до м'яса дуже цінну вологу (і додатковий смак!). Перемішувати обережно, занадто довге та інтенсивне змішування може зробити гамбургери жорсткими.
ПІДГОТОВКА: 25 хвилин
ОХОЛОДЖЕННЯ: 30 хвилин
СМАЖЕНЯ НА ГРИЛІ: 8 хвилин