100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Cook: 30 mins
Yields: 4 гамбургери
Ingredients
Яловичина - 680 г фаршу (пісного на 85%)
Цибуля звичайна або шалот, дрібно нарізана - 1/3 склянки
Соус стейк - 2 ст. ложки
Вустерширський соус - 1 ст. ложка
Сіль часникова - 1,5 ч. ложки
Перець чорний - 0,25 ч. ложки
Булочки для гамбургерів або кайзерівські - 4 шт.
ПОКРИТТЯ (за бажання):
Салат
Сир
Помідори
Цибуля червона
Огірки солоні
Directions
1На великій тарілці або блюді розподілити яловичину рівним шаром. Посипати дрібно нарізаною цибулею, часниковою сіллю, чорним перцем, полити соусамим стейк і вустерширським.
2Обережно скласти суміш разом і сформувати 4 котлетки товщиною 2 см.
3Смажити бургери без кришки над середнім вогнем 14‑18 хвилин або до готовності (160°F - 71°С), перевертаючи один раз.
4Подавати гамбургери на розщеплених і підсмажених булочках і, за бажання, покрити салатом, сиром, шматочками томатів, скибочками червоної цибулини та / або скибочками солоних огірків.