Бургери найкращі

  ,   

30 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 гамбургери

Ingredients

Яловичина - 680 г фаршу (пісного на 85%)

Цибуля звичайна або шалот, дрібно нарізана - 1/3 склянки

Соус стейк - 2 ст. ложки

Вустерширський соус - 1 ст. ложка

Сіль часникова - 1,5 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Булочки для гамбургерів або кайзерівські - 4 шт.

ПОКРИТТЯ (за бажання):

Салат

Сир

Помідори

Цибуля червона

Огірки солоні

Directions

1На великій тарілці або блюді розподілити яловичину рівним шаром. Посипати дрібно нарізаною цибулею, часниковою сіллю, чорним перцем, полити соусамим стейк і вустерширським.

2Обережно скласти суміш разом і сформувати 4 котлетки товщиною 2 см.

3Смажити бургери без кришки над середнім вогнем 14‑18 хвилин або до готовності (160°F - 71°С), перевертаючи один раз.

4Подавати гамбургери на розщеплених і підсмажених булочках і, за бажання, покрити салатом, сиром, шматочками томатів, скибочками червоної цибулини та / або скибочками солоних огірків.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1 гамбургер
Calories553 калорій
Sodium966 мг
Protein38 г
Cholesterol116 мг
Total Fat28 г
Saturated Fat10 г
Total Carbohydrates35 г
Dietary Fiber2 г