Буряк фарширований овочеві страви духовка 29 Вересня, 2017 Fresco №1 2013 Листопад Prep: 30 mins Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Буряк - 4 шт. невеликі Кмин - 1 ч. ложка Часник - 1 зубчик Петрушка - 2 ст. ложки Сир кисломолочний - 150 г Сметана - 2 ст. ложки Хрін тертий - 1 ч. ложка Олія оливкова - 1 ч. ложка Фундук - 50 г Сир гауда - 50 г Мускатний горіх Сіль Перець чорний Directions 1Буряк вимити і відварювати у підсоленій воді з кмином 30‑40 хвилин. 2Злити воду, охолодити і почистити. Зрізати вершечок і низ так, щоб овоч стояв на тарілці. Вибрати середину на 2‑3 см вглиб. 3Змішати м’який сир, сметану, хрін, оливкову олію, дрібно посічені часник і петрушку. Ретельно перемішати, приправити сіллю і свіжозмеленим перцем. Наповнити сирною сумішшю буряки. 4Натертий твердий сир змішати з подрібненим фундуком і приправити мускатним горіхом. Викласти суміш на фаршировані буряки. 5Запікати буряки в духовці 10‑15 хвилин при 160°C. 6Одразу подавати на стіл, прикрасивши зеленню. 00:00