Буряк фарширований

    

29 Вересня, 2017

Fresco №1 2013 Листопад

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Буряк - 4 шт. невеликі

Кмин - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Петрушка - 2 ст. ложки

Сир кисломолочний - 150 г

Сметана - 2 ст. ложки

Хрін тертий - 1 ч. ложка

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Фундук - 50 г

Сир гауда - 50 г

Мускатний горіх

Сіль

Перець чорний

Directions

1Буряк вимити і відварювати у підсоленій воді з кмином 30‑40 хвилин.

2Злити воду, охолодити і почистити. Зрізати вершечок і низ так, щоб овоч стояв на тарілці. Вибрати середину на 2‑3 см вглиб.

3Змішати м’який сир, сметану, хрін, оливкову олію, дрібно посічені часник і петрушку. Ретельно перемішати, приправити сіллю і свіжозмеленим перцем. Наповнити сирною сумішшю буряки.

4Натертий твердий сир змішати з подрібненим фундуком і приправити мускатним горіхом. Викласти суміш на фаршировані буряки.

5Запікати буряки в духовці 10‑15 хвилин при 160°C.

6Одразу подавати на стіл, прикрасивши зеленню.

00:00