Буріто (з авокадо)
закуски мексиканська кухня гриль, швидко
31 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 45 mins
- Yields: 6 порцій
Ingredients
КОРЖІ:
Борошно кукурудзяне - 120 г
Борошно пшеничне - 100 г
Вода - 100 мл
Орегано сушене - 0,25 ч. ложки
Коріандр мелений - 0,25 ч. ложки
Зіра мелена - 0,25 ч. ложки
Сіль
НАЧИНКА:
Яловичина - 400 г фаршу
Квасоля червона варена - 300 г
Перець чилі гострий - 2 шт.
Помідори черрі - 100 г
Авокадо - 1 шт.
Цибуля червона - 1 шт.
Лайм - 0,25 шт.
Йогурт - 100 г
Сир твердий - 100 г
Орегано сушене - 0,25 ч. ложки
Коріандр мелений - 0,25 ч. ложки
Зіра мелена - 0,25 ч. ложки
Сіль
Олія для смаження
Directions
1Замісити тісто з кукурудзяного і пшеничного борошна, води, солі та спецій. Розділити на 6 частин, розкачати кожну в корж діаметром 25 см.
2Обсмажувати на змащеній олією сковороді по 30 секунд з кожного боку. Скласти в стопку, накрити вологим рушником, залишити на 15 хвилин.
3Видалити у перців чилі плодоніжки та насіння, дрібно порубати, обсмажувати 30 секунд на сильно розігрітій олії, додати фарш, спеції та сіль, смажити 5 хвилин, помішуючи.
4Очистити цибулю, видалити у помідорів плодоніжки. Очистити авокадо, вийняти кісточку. Нарізати цибулю тонкими півкільцями, помідори - кружальцями, авокадо - невеликими кубиками. Змішати овочі, заправити соком лайма та йогуртом, посолити.
5З одного краю коржів викласти по 2 ст. ложки м'ясного фаршу та квасолі, накрити другим краєм, додати по 2 ст. ложки овочів, згорнути рулетами. Скласти в деко, посипати тертим сиром, запікати на грилі 1 хвилину.