Бутерброди з бринзою і картоплею

    ,

25 Лютого, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб житній - 4 скибочки

Бринза - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Картопля варена - 1 шт. велика

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Перець чорний мелений

Листя зеленого салату

Кріп - 4 гілочки

Directions

1Бринзу добре розтерти, змішати з маслом, дрібно рубаною ріпчастою цибулею, натертою на крупній тертці картоплею, сирим яйцем і перцем.

2Хліб намастити цією масою, помістити в гарячу духовку і запікати до підсмаженої скоринки.

3Подавати на листках салату, оформивши зеленню.

00:00