Бутерброди з бринзою і картоплею бутерброди висококалорійне, духовка 25 Лютого, 2018 Бутерброды (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Хліб житній - 4 скибочки Бринза - 3 ст. ложки Масло вершкове - 3 ст. ложки Картопля варена - 1 шт. велика Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйця - 1 шт. Перець чорний мелений Листя зеленого салату Кріп - 4 гілочки Directions 1Бринзу добре розтерти, змішати з маслом, дрібно рубаною ріпчастою цибулею, натертою на крупній тертці картоплею, сирим яйцем і перцем. 2Хліб намастити цією масою, помістити в гарячу духовку і запікати до підсмаженої скоринки. 3Подавати на листках салату, оформивши зеленню. 00:00