Готовим к празднику
Рыба на вашем столе (Семь поварят)
Cook: 2 hrs 20 mins
Yields: 8 порцій
Ingredients
Багет - 1 шт.
Форель копчена - 250 г філе
Желатин - 6 г
Вершки густі - 250 г
Лимон - 1-2 ст. ложки соку
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Желатин замочити в холодній кип'яченій воді до набрякання крупинок. Потім зайву воду злити, желатин розпустити на водяній бані.
2Філе нарізати шматочками, полити лимонним соком і 2 ст. ложками вершків, подрібнити в пюре. Додати підготовлений желатин, посолити, поперчити.
3Вершки збити, змішати з пюре, охолодити.
4Батон нарізати скибочками, з кондитерського мішка відсадити на кожен невелику кількість рибної маси. Оформити бутерброди скибочками лимона та зеленню, викласти на блюдо і до подачі на витримати в холодильнику.