Бутерброди з шинкою (з овочами)

    

1 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Батон - 2 скибочки

Шинка - 100 г

Масло вершкове - 20 г

Гірчиця - 0,5 ч. ложки

Яйця - 2 шт.

Огірки мариновані - 1 шт.

Цибуля ріпчаста червона - 2 шт.

Спаржа консервована - 6 стебел

Зелень

Directions

1Масло збити з гірчицею і змастити цією сумішшю скибочки батона.

2Шинку тонко нарізати, згорнути кульочками або рулетиками та укласти на скибочки батона.

3Оформити бутерброди кружальцями вареного яйця, спаржею, скибочками огірка, кільцями червоної цибулі та гілочками зелені.

00:00