Бутерброд-рулет із м’ясом і сиром бутерброди висококалорійне 23 Березня, 2018 Бутерброды (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 10 порцій Ingredients Батон - 1 шт. М'ясо копчене - 100 г Ковбаса напівкопчена - 100 г Сир твердий - 100 г Перець солодкий зелений - 2 шт. Помідори - 2 шт. Яйця варені - 3 шт. Масло вершкове - 150 г Гірчиця готова - 1 ч. ложка Хрін тертий - 1 ст. ложка Сіль Directions 1У батона відрізати кінці, витягти м'якуш. 2Копченості, сир, яйця, перець і помідори дрібно нарізати. 3Масло розтерти з хроном і гірчицею, з'єднати з нарізаними продуктами, посолити. За бажання додати нарізаний кубиками м'якуш батона. 4Наповнити батон цією сумішшю і охолодити, щоб наповнювач затвердів. 5Перед подачею нарізати скибочками.ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 20 хвилин + охолодження 00:00