Бутерброд-рулет із м’ясом і сиром

    

23 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Батон - 1 шт.

М'ясо копчене - 100 г

Ковбаса напівкопчена - 100 г

Сир твердий - 100 г

Перець солодкий зелений - 2 шт.

Помідори - 2 шт.

Яйця варені - 3 шт.

Масло вершкове - 150 г

Гірчиця готова - 1 ч. ложка

Хрін тертий - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1У батона відрізати кінці, витягти м'якуш.

2Копченості, сир, яйця, перець і помідори дрібно нарізати.

3Масло розтерти з хроном і гірчицею, з'єднати з нарізаними продуктами, посолити. За бажання додати нарізаний кубиками м'якуш батона.

4Наповнити батон цією сумішшю і охолодити, щоб наповнювач затвердів.

5Перед подачею нарізати скибочками.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 20 хвилин + охолодження

00:00