Бутерброд-рулет із сьомгою

  

14 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Батон - 1 шт.

Сьомга солона - 100 г філе

Кілька маринована - 4-6 шт.

Сир твердий - 100 г

Сир (творог) - 4 ст. ложки

Сметана - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста - 1 біла + 1 червона

Салат зелений - 8 листочків

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень кропу

Directions

1Батон без скоринки нарізати уздовж тонкими широкими пластами і прокатати качалкою.

2РИБНА ПАСТА: Нарізане філе кільки змішати з сиром (творогом), лимонним соком і сметаною, посолити, поперчити.

3Пласт хліба покласти на плівку та покрити тонкими скибочками сьомги та сиру. Зверху укласти рибну пасту, половину норми нарізаного соломкою листя салату і рубану білу цибулю. Згорнути бутерброд щільним рулетиком, обернути плівкою та охолоджувати 3 години.

4Перед подачею зняти плівку, нарізати рулет скибочками завтовшки 3 см і покласти на тарілку, покриту нарізаними соломкою червоною цибулею і залишками листя салату. Посипати рубаною зеленню.

ПРИГОТУВАННЯ: 30 хвилин
ОХОЛОДЖЕННЯ: 3 години

00:00