Бутерброд «Ящірка»

    ,

10 Березня, 2018

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr

Ingredients

Багет - 1 шт.

Сосиски - 4 шт.

Сир плавлений м'який - 120 г

Масло вершкове - 120 г

Огірки мариновані - 2 шт.

Перець солодкий - 1 червоний + 1 жовтий + 1 зелений

Зелень петрушки рубана - 3 ст. ложки

Пластівці кукурудзяні - 6 ст. ложок

Маслини для оформлення

Directions

1Багет розрізати уздовж, вийняти м'якуш.

2Огірки та перець нарізати дрібними кубиками. Сосиски зварити й охолодити.

3НАЧИНКА: Масло і сир збити. Додати огірки, перець, зелень, розкришені пластівці та перемішати.

4Наповнити начинкою половинки багета, покласти уздовж однієї по центру сосиски та накрити другою. Охолоджувати 30 хвилин.

5Перед подачею нарізати скибочками завтовшки 1‑1,5 см, укласти на блюдо у вигляді цілого батону й оформити залишками масла, шматочками солодкого перцю і кружальцями маслин.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 30 хвилин + 30 хвилин охолодження

00:00