Бухлама (баранина тушкована) з баклажанами
Бухлама (баранина тушкована) з баклажанами

Бухлама (баранина тушкована) з баклажанами

    

6 Вересня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 1 кг

Помідори - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 5 шт.

Картопля - 4‑5 шт.

Баклажани - 3‑4 шт.

Кінза - 1 пучок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати порційними шматками.

2Цибулю та помідори пропустити окремо через м'ясорубку.

3Очищену картоплю нарізати дольками, баклажани - кружальцями.

4Укласти в жаровню шарами підготовлені цибулю, м'ясо, картоплю та баклажани, залити помідорами, посолити, поперчити, зверху посипати рубаною кінзою. Тушкувати на слабкому вогні до готовності м'яса.

00:00