Білі гриби з картоплею

    

13 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Білі гриби свіжі - 1,5 кг

Картопля - 3 шт. великі

Цибуля - 1 шт.

Олія - 4,5 ст. ложок

Перець чорний мелений

Cпеції

Cіль

Directions

1Свіжі гриби очистити і добре промити. Відварювати 25-30 хвилин, воду злити. Залити свіжою водою і варити ще 15 хвилин. Готові гриби нарізати невеликими шматочками.

2Картоплю почистити, нарізати кубиками, цибулю - півкільцями.

3У чашу мультиварки налити масло. Включити режим «Підігрів», коли масло закипить, покласти гриби і цибулю. При відкритій кришці виставити режим «Випічка». Додати до грибів картоплю, посолити, поперчити. Включити режим «Звичайний». Кришку залишити відкритою, щоб волога вільно випаровувалася з грибів.

4В кінці приготування виставити режим «Випічка».

00:00