Бісквіт зі згущеним молоком

    

11 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 250 г

Цукор - 100 г

Молоко згущене - 100 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 3 шт.

Розпушувач - 1,5 ч. ложки

Directions

1Яйця збити з цукром. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і всипати в яєчну суміш, постійно помішуючи.

2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто, встановити режим «Випічка» на 1,5 години.

3Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару.

4Остудити, розрізати на 3 коржа. Кожен корж змастити згущеним молоком.

5Готовий торт помістити в холодильник на ніч.

00:00