Бісквіт з журавлиною та згущеним молоком

    

4 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Бісквіти тонкі - 2 шт.

Фундук - 200 г

Журавлина - 150 г

Шоколад темний - 100 г

КРЕМ:

Сметана - 200 г

Згущене молоко варене - 1 банка

Цукор - 50 г

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Листя м'яти

Журавлина - 50 г

Directions

1КРЕМ: Збити сметану з цукром і згущеним молоком за допомогою блендера до однорідної консистенції.

2Розділити крем на 2 частини. Додати в одну частину журавлину, перемішати.

3Подрібнити шоколад. Обсмажувати фундук на сухій сковороді 1-2 хвилини.

4Змастити один бісквіт сметанно-журавлинним кремом. Накрити другим бісквітом, змастити сметанним кремом. Посипати торт крупно подрібненим фундуком і шоколадом, залишити просочуватися на 15 хвилин.

5Викласти на готовий десерт журавлину, прикрасити листками м'яти. Нарізати порційно.

00:00