Біфштекси по-уральськи страви з м'яса російська кухня швидко 27 Лютого, 2018 Душевная кухня №1 (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Яловичина - 700 г м'якоті (вирізка) Перець солодкий - 2 шт. Огірки мариновані - 3 шт. Вершки - 0,5 склянки Сметана - 0,5 склянки Томатна паста - 1 ст. ложка Гірчиця - 1 ст. ложка Олія - 3 ст. ложки Сіль Directions 1М'ясо нарізати на 8 скибочок, посолити, поперчити. 2Солодкий перець і огірки нарізати соломкою. 3Вершки та сметану з'єднати, довести до кипіння, додати солодкий перець і тушкувати 5‑10 хвилин. 4Додати огірки, томатну пасту, гірчицю і тушкувати на слабкому вогні 5 хвилин. 5Смажити м'ясо на олії до готовності. 6При подачі викласти біфштекси на тарілки, а поряд - тушковані овочі. Оформити зеленню. 00:00