Біфштекси по-уральськи

      

27 Лютого, 2018

Душевная кухня №1 (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 700 г м'якоті (вирізка)

Перець солодкий - 2 шт.

Огірки мариновані - 3 шт.

Вершки - 0,5 склянки

Сметана - 0,5 склянки

Томатна паста - 1 ст. ложка

Гірчиця - 1 ст. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати на 8 скибочок, посолити, поперчити.

2Солодкий перець і огірки нарізати соломкою.

3Вершки та сметану з'єднати, довести до кипіння, додати солодкий перець і тушкувати 5‑10 хвилин.

4Додати огірки, томатну пасту, гірчицю і тушкувати на слабкому вогні 5 хвилин.

5Смажити м'ясо на олії до готовності.

6При подачі викласти біфштекси на тарілки, а поряд - тушковані овочі. Оформити зеленню.

00:00