Біфштекс, запечений під слойкою
Біфштекс, запечений під слойкою

Біфштекс, запечений під слойкою

    

22 Липня, 2018

Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти)

Ingredients

Яловичина - 120 г

Масло вершкове - 10 г

Печериці - 20 г

Цибуля - 30 г

Яйця - 15 г

Соус червоний з мадерою - 75 г

Тісто листкове прісне - 75 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Натуральний смажений біфштекс укласти в глибоку порційну сковороду або глиняний горщик. Додати пасеровану цибулю, шматочки вареного яйця, варені або підсмажені печериці та залити червоним соусом з мадерою.

2Зверху закрити прісним листковим тістом, змастити яйцем і запекти в духовці. М'ясо може бути средньопросмаженим або просмаженим до повної готовності. Тісто має бути добре пропеченим і зверху мати рум'яну скоринку.

00:00