Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти)
Ingredients
Яловичина - 120 г
Масло вершкове - 10 г
Печериці - 20 г
Цибуля - 30 г
Яйця - 15 г
Соус червоний з мадерою - 75 г
Тісто листкове прісне - 75 г
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Натуральний смажений біфштекс укласти в глибоку порційну сковороду або глиняний горщик. Додати пасеровану цибулю, шматочки вареного яйця, варені або підсмажені печериці та залити червоним соусом з мадерою.
2Зверху закрити прісним листковим тістом, змастити яйцем і запекти в духовці. М'ясо може бути средньопросмаженим або просмаженим до повної готовності. Тісто має бути добре пропеченим і зверху мати рум'яну скоринку.