Вареники з вишнею смажені

  

3 Грудня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 80 г

Яйця - 1 шт.

Вода - 2-3 ст. ложки

Цукор

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Вишня без кісточок - 400 г

Цукор - 4 ст. ложки

Крохмаль - 1 ч. ложка

Олія для фритюру

Directions

1З борошна, яйця, води, солі та цукру замісити круте тісто. Загорнути у фольгу та витримати 30 хвилин.

2НАЧИНКА: Вишню змішати з цукром і крохмалем.

3Тісто розкачати дуже тонко, розрізати на квадрати 4х4 см. На середину покласти начинку та зібрати разом кути над нею, потім злегка повернути і щільно стиснути їх.

4Смажити вареники на розігрітій олії до золотистої скоринки.

5Подавати, посипавши цукровою пудрою, з медом або фруктовим соусом.

00:00