162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Абрикоси - 100 г половинок без кісточок
Персики - 200 г четвертинок без кісточок
Цукор - 200 г
Лимон - 1 шт. (сік)
ДЛЯ РІДКОГО ВАРЕННЯ:
Вода
Directions
1Ретельно промити плоди і видалити всі кісточки. Персики розділити на 4 частини, абрикоси - на половинки.
2Фрукти укласти в мультиварочну чашу, додати цукор і лимонний сік, зверху долити трохи води до 0,5 об'єму чаші, щоб варення не пригоріло. Включити режим «Тушкування» приблизно на 1 годину.
3Після закінчення програми варення не виймати, а включити спеціальний режим «Варка на пару» приблизно на 5 хвилин.
4Потім розкласти по банках і закатати.
Для мультиварки Panasonic SR TMH18LTW:
рекомендується знімати паровий клапан в процесі варіння;
кількість варення має дорівнювати приблизно чверті від загального об'єму мультиварки;