Варення абрикосово-персикове

    

5 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Абрикоси - 100 г половинок без кісточок

Персики - 200 г четвертинок без кісточок

Цукор - 200 г

Лимон - 1 шт. (сік)

ДЛЯ РІДКОГО ВАРЕННЯ:

Вода

Directions

1Ретельно промити плоди і видалити всі кісточки. Персики розділити на 4 частини, абрикоси - на половинки.

2Фрукти укласти в мультиварочну чашу, додати цукор і лимонний сік, зверху долити трохи води до 0,5 об'єму чаші, щоб варення не пригоріло. Включити режим «Тушкування» приблизно на 1 годину.

3Після закінчення програми варення не виймати, а включити спеціальний режим «Варка на пару» приблизно на 5 хвилин.

4Потім розкласти по банках і закатати.

Для мультиварки Panasonic SR TMH18LTW:

  • рекомендується знімати паровий клапан в процесі варіння;
  • кількість варення має дорівнювати приблизно чверті від загального об'єму мультиварки;
  • варення необхідно перемішувати.
00:00