162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Апельсини - 250 г
Груші - 250 г
Цукор - 500 г
Ванілін - 1 пакетик
АБО
Апельсини - 0,5 кг
Груші - 0,5 кг
Цукор - 1 кг
Directions
1Груші та апельсини вимити. У груш видалити серцевину, нарізати на середні шматочки або дольками. Апельсини або очистити та нарізати невеликими трикутниками, або не очищаючи від шкірки нарізати кружальцями, потім кружальця - навпіл.
2Покласти фрукти в чашу мультиварки, додати цукор, ванілін. Включити режим «Тушкування» на 1,5 години. Зняти паровий клапан. Варити варення під кришкою, періодично помішуючи (використовувати тільки лопатки з комплекту).
3Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.