Варення грушево-апельсинове / з апельсинів і груш

    

6 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Апельсини - 250 г

Груші - 250 г

Цукор - 500 г

Ванілін - 1 пакетик

АБО

Апельсини - 0,5 кг

Груші - 0,5 кг

Цукор - 1 кг

Directions

1Груші та апельсини вимити. У груш видалити серцевину, нарізати на середні шматочки або дольками. Апельсини або очистити та нарізати невеликими трикутниками, або не очищаючи від шкірки нарізати кружальцями, потім кружальця - навпіл.

2Покласти фрукти в чашу мультиварки, додати цукор, ванілін. Включити режим «Тушкування» на 1,5 години. Зняти паровий клапан. Варити варення під кришкою, періодично помішуючи (використовувати тільки лопатки з комплекту).

3Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00