абрикоси консервовані
абрикоси консервовані

Варення з половинок абрикосів

  

15 Квітня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Цукор - 1 кг

Вода - 1,5 склянки

Directions

1Абрикоси великоплідних сортів з кісточкою, що добре відділяється, розрізати по борозенці на половинки, кісточки видалити.

2Підготовлені плоди опустити в киплячий сироп, довести до кипіння, варити 2‑3 хвилини, після чого відставити в холодне місце на ніч. Для аромату кинути у варення 3‑4  ядра з абрикосових кісточок.

3На наступний день зварити варення до готовності.

00:00