Варення з чорної та червоної смородини консервація мультиварка 8 Вересня, 2017 162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит) Prep: 15 mins Cook: 1 hr Ingredients Смородина чорна - 0,5 кг Смородина червона - 0,5 кг Цукор - 1 кг Directions 1Ретельно перебрати ягоди, прибрати всі гілочки та листочки і ретельно промити. 2Покласти смородину в мультиварочну чашу і зверху засипати цукром. Закрити кришку, включити режим «Тушкування» приблизно на 1 годину. 3Час приготування варення можна витратити на підготовку банок - добре промити їх, простерилізувати над парою, а кришки прокип'ятити. 4Після закінчення програми розлити гаряче смородинове варення по банках і закрутити кришками.Для мультиварки Panasonic SR TMB 18: в процесі варіння рекомендується паровий клапан знімати; кількість варення має дорівнювати приблизно чверті від загального об'єму мультиварки; варення необхідно перемішувати. 00:00