Варення з яблук і чорної смородини

    

9 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Смородина чорна заморожена - 300 г

Яблука - 300 г

Цукор - 400 г

Лимон - 2 ст. ложки соку

Directions

1Смородину та яблука промити, відокремити від плодоніжок. Подрібнити половину чорної смородини та цукор в блендері.

2У чаші мультиварки з'єднати пюре з ягід із цукром і цілі ягоди, варити в режимі «Варка» 1‑2 хвилини.

3У яблук вирізати серцевину, нарізати на дольки та замочити у воді з додаванням лимонного соку, щоб фрукти не потемніли.

4Коли ягоди трохи уваряться, додати нарізані яблука, перемішати. Продовжити варити яблука з чорною смородиною 5‑7 хвилин на тому ж режимі «Варка» із закритою кришкою мультиварки, періодично помішуючи. Варення повністю розвариться і набуде насиченого сливового відтінку.

5Готове варення можна одразу ж розфасувати в стерилізовані банки на зиму.

Для мультиварки Philips HD 4779 77

00:00