варення з суниці
варення з суниці

Варення полуничне

    

20 Серпня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Полуниця - 1 кг

Цукор - 1,2 кг

Directions

1Ягоди перебрати, видалити плодоніжки. Покласти полуницю в друшляк і промити, кілька разів опустивши у велику ємність з водою і даючи стекти всій воді.

2Потім покласти ягоди в чашу мультиварки, засипати цукром і поставити в прохолодне місце на 8-10 годин.

3На наступний день включити режим «Мультиповар», встановити температуру 160°С і довести варення до кипіння, знімаючи піну. Варити 30 хвилин.

4Гаряче варення перелити в стерилізовані банки, закрити та поставити на зберігання в прохолодне темне місце.

Для мультиварки Polaris з функцією «Мультиповар»

00:00