Варення імбирно-полуничне

    

4 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Імбир - 150 г кореня

Полуниця свіжа або заморожена - 100 г

Цукор - 1 склянка

Вода - 1/3 склянки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Directions

1Корінь імбиру вимити й очистити від шкірки. Нарізати невеликими кубиками, покласти в банку і залити холодною водою.

2Налити в каструлю воду, додати цукор, імбир і полуницю (заморожену розморожувати не потрібно). Довести до кипіння на маленькому вогні при помішуванні й остудити.

3Через 3 години знову довести до кипіння і вимкнути.

4Ще через 3 години знову поставити на вогонь, додати сік лимона та розкласти по банках.

5Зберігати у холодильнику.

Дієта для підвищення імунітету

00:00