100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Борошно - 200 г
Масло вершкове - 50 г
Яйця - 5 шт.
Вершки - 100 г
Молоко - 150 г
Цукор
Ванілін
Сіль
Directions
1Вершкове масло розім'яти, покласти в посуд, додати в нього 20% від загальної кількості борошна, поставити посуд в холодне місце та збити дерев'яною веселкою до утворення густої однорідної маси. У масу, безперервно помішуючи, поступово ввести жовтки, а потім всипати залишки борошна, покласти цукор, ванілін, розмішати та розвести тісто молоком. Після цього в підготовлене тісто влити спочатку збиті вершки, потім збиті білки і знову обережно розмішати.
2Посуд з готовим тістом поставити на лід або покласти в холодну воду.
3Випікати тісто на спеціальній вафельній дошці, змащеній жиром, 3‑5 хвилин.