Вафлі з вершками

    ,

26 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Борошно - 200 г

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 5 шт.

Вершки - 100 г

Молоко - 150 г

Цукор

Ванілін

Сіль

Directions

1Вершкове масло розім'яти, покласти в посуд, додати в нього 20% від загальної кількості борошна, поставити посуд в холодне місце та збити дерев'яною веселкою до утворення густої однорідної маси. У масу, безперервно помішуючи, поступово ввести жовтки, а потім всипати залишки борошна, покласти цукор, ванілін, розмішати та розвести тісто молоком. Після цього в підготовлене тісто влити спочатку збиті вершки, потім збиті білки і знову обережно розмішати.

2Посуд з готовим тістом поставити на лід або покласти в холодну воду.

3Випікати тісто на спеціальній вафельній дошці, змащеній жиром, 3‑5 хвилин.

4При подачі вафлі начинити збитими вершками.

Дієта при гіпотонії

00:00