Вино з липового цвіту

  

30 Жовтня, 2016

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Липовий цвіт (можна сушений) - 3 жмені

Цукор - 1 кг (частину цукру можна замінити медом)

Вода - 4 л

Лимон - 1 шт.

Дріжджі винні

Directions

1Зварити сироп з води та цукру.

2Липовий цвіт запарити в цукровому сиропі, додати нарізаний кружальцями лимон, можна з цедрою, але без зерен.

3Суміш перелити в бутиль для бродіння, додати дріжджі, закрити полотном і залишити бродити на тиждень.

4Через тиждень рідину процідити і залишити дозрівати в бутилі з бродильної пробкою або, якщо бродіння закінчилося, злити в пляшки.

5Вживати одразу.

00:00