Вино з чорноплідної горобини столове, десертне та лікерне

  

2 Лютого, 2017

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

ДЛЯ СТОЛОВОГО ВИНА:

Горобина чорноплідна - 2 кг подрібнених ягід без гілочок

Вода - 2 л

Цукор - 500 г +

ДЛЯ ДЕСЕРТНОГО ВИНА:

Горобина чорноплідна - 2 кг подрібнених ягід без гілочок

Вода - 2 склянки

Цукор - 500 г +

ДЛЯ ЛІКЕРНОГО ВИНА

Горобина чорноплідна - 2 кг подрібнених ягід без гілочок

Цукор - 1,3 кг +

Directions

1Ягоди засипати цукром, залити водою, ввести дріжджову закваску, поставити на бродіння.

2Зняти вино з осаду, додати по 1,5 склянки цукру на 1 л вина та відстоювати 1 місяць.

3Потім відфільтрувати, залити в пляшки та закупорити. Зберігати вино в прохолодному місці.

00:00