Вино з чорноплідної горобини столове, десертне та лікерне алкоголь 2 Лютого, 2017 1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия Ingredients ДЛЯ СТОЛОВОГО ВИНА: Горобина чорноплідна - 2 кг подрібнених ягід без гілочок Вода - 2 л Цукор - 500 г + ДЛЯ ДЕСЕРТНОГО ВИНА: Горобина чорноплідна - 2 кг подрібнених ягід без гілочок Вода - 2 склянки Цукор - 500 г + ДЛЯ ЛІКЕРНОГО ВИНА Горобина чорноплідна - 2 кг подрібнених ягід без гілочок Цукор - 1,3 кг + Directions 1Ягоди засипати цукром, залити водою, ввести дріжджову закваску, поставити на бродіння. 2Зняти вино з осаду, додати по 1,5 склянки цукру на 1 л вина та відстоювати 1 місяць. 3Потім відфільтрувати, залити в пляшки та закупорити. Зберігати вино в прохолодному місці. 00:00