Вино з чорної смородини

    

17 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Смородина чорна - 3 кг

ДЛЯ СИРОПУ:

Цукор - 1 кг

Вода - 3 л

Directions

1Ягоди чорної смородини відокремити від гілочок, перебрати, видаляючи сторонні домішки, вимити охолодженою кип'яченою водою, розчавити та висипати в бутиль місткістю не менше 8 л.

2СИРОП: В окремий посуд налити воду, всипати цукор і нагріти суміш до повного розчинення цукру.

3Сироп охолодити до 22°C і влити в ємність зі смородиною. Залишити для бродіння на 6 днів.

4Після цього вино процідити через тканину, потім відфільтрувати через вату і розлити в чисті сухі пляшки.

5Пляшки закупорити вимитими та замоченими у вині пробками і зберігати в сухому і прохолодному приміщенні.

Дієта при гіпотонії

00:00