1001 совет и секрет 2016 №235 сп Искусство виноделия
Ingredients
Сік із кислих яблук - 1 л
Вода - 1 л
Мед - 300 г
Закваска дріжджова
Спирт - 0,5 склянки
Гвоздика - 2 бутона
Кориця - 0,25 ч. ложки
Меліса - 3 листочка
Кардамон - на кінчику ножа
Лимонна есенція - 1 крапля
Трояндова олія - 1 крапля
Directions
1У сік додати воду і мед, варити на слабкому вогні 1 годину.
2Суміш остудити, злити в бродильний чан, додати необхідні компоненти та дріжджову закваску, залишити для бродіння.
3Після закінчення бродіння додати спирт.
4Коли дріжджі осядуть, а вино освітлиться, опустити в нього мішечок з товченими прянощами, додати лимонну есенцію і рожеве масло та дати постояти місяць, часто збовтуючи.
5Потім дати відстоятися 12 днів, злити з осадку та розлити по пляшках.