Вино «Пряне»
Вино «Пряне»

Вино «Пряне»

  

30 Липня, 2018

1001 совет и секрет 2016 №235 сп Искусство виноделия

Ingredients

Сік із кислих яблук - 1 л

Вода - 1 л

Мед - 300 г

Закваска дріжджова

Спирт - 0,5 склянки

Гвоздика - 2 бутона

Кориця - 0,25 ч. ложки

Меліса - 3 листочка

Кардамон - на кінчику ножа

Лимонна есенція - 1 крапля

Трояндова олія - 1 крапля

Directions

1У сік додати воду і мед, варити на слабкому вогні 1 годину.

2Суміш остудити, злити в бродильний чан, додати необхідні компоненти та дріжджову закваску, залишити для бродіння.

3Після закінчення бродіння додати спирт.

4Коли дріжджі осядуть, а вино освітлиться, опустити в нього мішечок з товченими прянощами, додати лимонну есенцію і рожеве масло та дати постояти місяць, часто збовтуючи.

5Потім дати відстоятися 12 днів, злити з осадку та розлити по пляшках.

00:00