Випічка сирно-кабачкова (творожна) випічка духовка, здорове харчування, низькокалорійне 19 Квітня, 2018 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Кабачки - 2 шт. маленьких Сир (творог) знежирений - 4 ст. ложки Яйця перепелині - 8 шт. Кріп Сіль Спеції ДЛЯ ПОДАЧІ: Йогурт знежирений Directions 1Сир змішати з яйцями, кропом і спеціями, збити блендером. 2Кабачок натерти на крупній тертці та віджати з нього сік, потім змішати зі збитою масою. 3Тісто викласти у формочки та випікати в розігрітій до 200°C духовці 15 хвилин. 4Після закінчення цього часу підняти температуру до 220-250°C і залишити ще на 5 хвилин до отримання красивої скоринки. 5Перед подачею полити знежиреним йогуртом. 00:00