Вишнівка №3

  

2 Грудня, 2016

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Вишня чорна

Горілка

Цукор

Directions

1Чорну вишню підв'ялити на сонці, виклавши в 1 шар на тканині.

2Засипати в бутиль, струшуючи, щоб вишні добре вляглися, і залити горілкою, щоб повністю вкрилися плоди. Настоювати 12-14 днів.

3Злити рідку фракцію, плоди знову залити горілкою на 2 тижні.

4Потім злити і в 3-й раз залити горілкою. Настоювати 2 місяці.

5Змішати з двома злитими раніше фракціями, додати цукор за смаком, розлити по пляшках, закупорити і зберігати, скільки необхідно.

00:00