Вінегрет з гірчицею салати аерогриль 22 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Ingredients Картопля - 3 шт. Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. Огірки солоні - 2 шт. Капуста квашена - 100 г Цибуля ріпчаста - 2 головки Олія - 150 мл Оцет - 0,5 ч. ложки Яйця - 2 жовтки Гірчиця готова - 70 г Цукор - 50 г Перець Сіль Directions 1Овочі (крім солоних огірків і квашеної капусти) нарізати кубиками і запікати в жаршланзі аерогрилю 1 годину при температурі 250°С. 2ЗАПРАВКА: Жовтки розтерти з гірчицею і рослинним маслом, сіллю, оцтом, цукром і перцем. 3Запечені овочі покласти в тарілку, додати нарізані солоні огірки і квашену капусту, залити приготовленою заправкою і перемішати. 00:00