Вінегрет з квасолею та маринованими грибами салати російська кухня 24 Вересня, 2016 365 рецептов русской кухни Школа кулинара 2015 №8 Апрель Ingredients Буряк -2 шт. Картопля - 3 шт. Квасоля червона - 200 г / 1 склянка Гриби мариновані або солоні - 200‑250 г Огірки мариновані - 3 шт. Майонез - 200 мл / 2‑3 ст. ложки Лимон - 0,5 шт. (сік) Зелень петрушки Сіль Directions 1Квасолю замочити у воді на 5‑6 годин. 2Буряк, картоплю та квасолю відварити окремо. Остудити. 3З'єднати всі овочі, можна додати лимонний сік, посолити, заправити майонезом і добре перемішати. Дати настоятися 15 хвилин. 4Викласти в салатник і прикрасити зеленню петрушки. Подавати на стіл в охолодженому вигляді. 00:00