Вінегрет з оселедцем і зеленою цибулею «Класичний» салати 4 Липня, 2018 Школа кулинара 2016 №2 Ingredients Морква - 1‑2 шт. Буряк - 1 шт. Картопля - 3‑4 шт. Огірки солоні - 2 шт. Оселедець солоний - 100 г філе Цибуля ріпчаста - 2 шт. Цибуля зелена рубана - 2 ст. ложки Олія - 3 ст. ложки Сіль Перець чорний мелений Зелень петрушки для подачі Directions1Відварені овочі очистити та трошки обсушити за допомогою паперових рушників2Картоплю, буряк, моркву й огірки нарізати невеликими кубиками.3Буряк полити 2 ст. ложками олії та перемішати.4Філе солоного оселедця нарізати невеликими кубиками.5Нарізані інгредієнти з'єднати в глибокій чаші, трохи посолити, поперчити та ретельно перемішати. Заправити 1 ст. ложкою олії.6При подачі викласти в салатник, прикрасити кільцями цибулі та зеленню петрушки. Дати настоятися 10 хвилин і подавати. 00:00