Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет із консервованим м’ясом

  

30 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

М'ясо тушковане - 1 банка (338 г)

Картопля - 5-6 шт.

Огірки солоні - 3 шт.

Буряк - 1 шт.

Цибуля зелена - 100 г

Яйця - 1-2 шт.

Майонез - 0,5 склянки

Гірчиця - 1 ч. ложка

Оцет - 1 ст. ложка

Сіль

Перець

Зелень кропу

Directions

1Варену очищену картоплю й огірки нарізати тонкими скибочками. Нарізати маленькими шматочками м'ясо.

2Скласти все в миску та змішати з майонезом, оцтом, сіллю, перцем, гірчицею і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Вінегрет покласти гіркою в салатник, прикрасити скибочками вареного буряка, дольками звареного круто яйця, а потім посипати кропом.

00:00