Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет із мідіями

  

30 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Мідії варені - 100-120 г

Морква - 2-3 шт.

Буряк - 2-3 шт.

Картопля - 3-4 шт.

Огірки солоні- 1-2 шт.

Капуста квашена - 100 г

Цибуля ріпчаста - 1-2 шт. або

Цибуля зелена - 50 г

Олія - 1-2 ст. ложки

Оцет - 1-2 ст. ложка

Цукор - 0,5-1 ч. ложки

Лавровий лист

Молоко

Сіль

Перець

Directions

1Мідії припускати в посуді із закритою кришкою в невеликій кількості води або молока з додаванням ріпчастої цибулі, перцю і лаврового листа 20 хвилин, охолодити і нарізати.

2Картопля, морква, буряк відварити, очистити і нарізати скибочками. Так само нарізати солоні огірки. Зелену або ріпчасту цибулю нашаткувати. Квашену капусту віджати, а якщо вона надто кисла, промити.

3Підготовлені продукти змішати, заправити олією, сіллю, перцем, оцтом, цукром і додати припущені мідії.

00:00