бургери з томатно-овочевим соусом
бургери з томатно-овочевим соусом

Гамбургер ковбойський

    

1 Вересня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Яловичина - 900 г

Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені

Цибуля ріпчаста подрібнена - 1,2 склянки

Яйця - 2 шт.

Перець гострий червоний подрібнений - 2 ст. ложки

Естрагон сухий - 1 ч. ложка

Кмин мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль

ДЛЯ СОУСУ «РАНЧО»:

Олія - 2 ст. ложки

Помідори - 3 шт. великих

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Перець пекучий - 0,25 ч. ложки (?)

Перець стручковий зелений - 1,5 ст. ложки подрібненого + 1 стручок (?)

Сіль

Directions

1Змішати подрібнене м'ясо, сіль, петрушку, цибулю, яйця, перець, естрагон і кмин.

2Масу розділити на 6 коржів, підсмажити на середньому вогні.

3Подавати з соусом «Ранчо».

СОУС «РАНЧО»:

1Нагріти олію в каструлі. Опустити в неї подрібнені помідори та ріпчасту цибулю. Тушкувати 20‑25 хвилин, доки суміш не загусне.

2Потім покласти сіль, цукор, оцет, тонкі кільця пекучого перцю, стручковий і зелений перець. Тушкувати на слабкому вогні без кришки 10 хвилин.

00:00