Гарбуз фарширований (куркою, креветками, шинкою і грибами)

  , , , ,   

4 Серпня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гарбуз - 400 г

Курка - 100 г філе

Креветки очищені - 50 г

Шинка - 20 г

Морква - 10 г

Гриби -20 г

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Приправа вегета - 0,5 ч. ложки

Олія - 4 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень

Directions

1Гарбуз очистити від насіння, нарізати широкими пластинами і гофрованою виїмкою вирізати трикутники, маленькою виїмкою вирізати у трикутників середину.

2ФАРШ: Куряче філе, креветок, гриби, шинку та моркву дуже дрібно нарізати, перемішати і обсмажувати в розігрітій до 160°С олії (3 ст. ложки) 3-5 хвилин. Додати сіль, перець, приправу, 3 ст. ложки води і тушкувати ще 2 хвилини.

3Наповнити готовим фаршем гарбузові трикутники, укласти на змащене олією, що залишилася, глибоке деко і поставити в розігріту до 180°С духовку. Запікати 10-12 хвилин.

4Запечений гарбуз залити соусом, приготованим з розведеного водою крохмалю та солі. Тушкувати до готовності.

5При подачі оформити зеленню.

00:00