1Гарбуз очистити від насіння, нарізати широкими пластинами і гофрованою виїмкою вирізати трикутники, маленькою виїмкою вирізати у трикутників середину.
2ФАРШ: Куряче філе, креветок, гриби, шинку та моркву дуже дрібно нарізати, перемішати і обсмажувати в розігрітій до 160°С олії (3 ст. ложки) 3-5 хвилин. Додати сіль, перець, приправу, 3 ст. ложки води і тушкувати ще 2 хвилини.
3Наповнити готовим фаршем гарбузові трикутники, укласти на змащене олією, що залишилася, глибоке деко і поставити в розігріту до 180°С духовку. Запікати 10-12 хвилин.
4Запечений гарбуз залити соусом, приготованим з розведеного водою крохмалю та солі. Тушкувати до готовності.