Гаряча закуска з солоних груздів

    

28 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Грузді солоні середнього розміру - 300 г

Сир твердий - 100 г

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Сметана - 100 г

Цибуля зелена - 50 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Directions

1У солоних груздів відрізати ніжки.

2Сир натерти на тертці, частину сиру змішати з сухарями.

3Цибулю дрібно порубати, змішати зі сметаною, поперчити

4На змащену маслом сковороду рівним шаром викласти сметану з цибулею, потім гриби капелюшками вниз, посипати їх спочатку тертим сиром, потім сумішшю сиру з сухарями.

5Запікати при 220°С до утворення рум'яної скоринки.

00:00