Гарячі булочки з рибними консервами бутерброди духовка 20 Вересня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Булочки - 4 шт. Рибні консерви в олії - 0,5 банки Яйця - 1 шт. Сир тертий - 2 ст. ложки Майонез - 3‑4 ч. ложки Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені Directions 1Яйце відварити та дрібно нарізати, рибні консерви розім'яти виделкою і змішати з яйцем, тертим сиром, подрібненою зеленню і майонезом. 2Кожну булочку надрізати з одного боку, видалити ножем частину м'якушки та заповнити вільний простір фаршем. 3Запікати в розігрітій в духовці 3‑5 хвилин до появи золотистої скоринки. 00:00