Гарячі бутерброди «Асорті» бутерброди висококалорійне 15 Березня, 2018 Бутерброды (Семь поварят) Cook: 15 mins Yields: 1 порція Ingredients Хліб пшеничний - 2 скибочки Яйця варені - 1 шт. Сир твердий - 1 скибочка Ковбаса - 1 скибочка Масло вершкове - 1 ст. ложка Майонез - 1 ст. ложка Зелений горошок консервований - 1 ч. ложка Зелень кропу рубана - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Скибочки хліба обсмажити на маслі. 2Ковбасу нарізати кубиками, сир натерти, яйце дрібно порубати. Продукти перемішати з горошком, майонезом, зеленню і сіллю. 3Масу викласти на хліб і запікати в духовці при 220-240°С 2‑3 хвилини до рум'яної скоринки. 00:00