Гарячі бутерброди з перцем

    

17 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Батон - 1 шт.

Перець болгарський - 4-5 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Сир - 200 г

Сік томатний - 100-200 мл

Зелень петрушки

Масло вершкове - 30 г

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії до м'якості. Додати нарізаний кубиками перець і рубаний часник, смажити 1-2 хвилини. Потім влити томатний сік, посолити, поперчити, тушкувати на слабкому вогні до готовності.

2Овочеву масу остудити, змішати з тертим сиром.

3Батон нарізати скибочками, змастити вершковим маслом, укласти на деко маслом униз. На кожну скибочку покласти суміш овочів із сиром. Запікати 7-8 хвилин в духовці, розігрітій до 180°C.

4Готові бутерброди посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Взимку замість свіжого перцю можна використовувати перець, консервований в томатному соку (тоді його не потрібно тушкувати).

00:00