1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Батон - 1 шт.
Перець болгарський - 4-5 шт.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Сир - 200 г
Сік томатний - 100-200 мл
Зелень петрушки
Масло вершкове - 30 г
Олія - 2 ст. ложки
Сіль
Перець
Directions
1Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії до м'якості. Додати нарізаний кубиками перець і рубаний часник, смажити 1-2 хвилини. Потім влити томатний сік, посолити, поперчити, тушкувати на слабкому вогні до готовності.
2Овочеву масу остудити, змішати з тертим сиром.
3Батон нарізати скибочками, змастити вершковим маслом, укласти на деко маслом униз. На кожну скибочку покласти суміш овочів із сиром. Запікати 7-8 хвилин в духовці, розігрітій до 180°C.