Гарячі бутерброди з сардинами бутерброди духовка 11 Березня, 2018 Бутерброды (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 6 порцій Ingredients Хліб без скоринки - 6 скибочок Сардини консервовані в олії - 300 г Помідори - 3 шт. Часник - 1 зубчик Маргарин - 3 ст. ложки ДЛЯ СУФЛЕ: Яйця - 1 шт. Гірчиця негостра - 1 ч. ложка Майонез - 1 ст. ложка Directions 1Помідори нарізати скибочками. Сардини відокремити від олії. 2Скибочки хліба натерти часником, змастити маргарином. 3Укласти скибочки помідорів на хліб, зверху розкласти сардини. 4СУФЛЕ: Відокремити яєчний білок від жовтка. Збити білок до стійкої піни. Жовток розтерти, додати майонез і гірчицю. Поєднати з білком. 5Нанести суміш на сардини. Укласти бутерброди на деко, викладене пергаментом. Запікати в духовці 5‑7 хвилин до золотистої скоринки. 6Подавати до столу одразу. 00:00