Гарячі бутерброди з сардинами

    

11 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Хліб без скоринки - 6 скибочок

Сардини консервовані в олії - 300 г

Помідори - 3 шт.

Часник - 1 зубчик

Маргарин - 3 ст. ложки

ДЛЯ СУФЛЕ:

Яйця - 1 шт.

Гірчиця негостра - 1 ч. ложка

Майонез - 1 ст. ложка

Directions

1Помідори нарізати скибочками. Сардини відокремити від олії.

2Скибочки хліба натерти часником, змастити маргарином.

3Укласти скибочки помідорів на хліб, зверху розкласти сардини.

4СУФЛЕ: Відокремити яєчний білок від жовтка. Збити білок до стійкої піни. Жовток розтерти, додати майонез і гірчицю. Поєднати з білком.

5Нанести суміш на сардини. Укласти бутерброди на деко, викладене пергаментом. Запікати в духовці 5‑7 хвилин до золотистої скоринки.

6Подавати до столу одразу.

00:00