гаспачо жовтий з грінками
гаспачо жовтий з грінками

Гаспачо жовтий

    ,

29 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Помідори жовті - 1 кг

Перець болгарський жовтий - 1 шт.

Огірки - 1 шт.

Сік томатний - 0,5 склянки

Прованські трави

Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка

Часник сухий - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Промити овочі. Обдати окропом помідори, зняти шкірку. Очистити перець, зняти з нього шкіру та видалити насіння.

2Пропустити усі дрібно нарізані овочі через блендер.

3Додати томатний сік, трави, часник і оцет.

4Поставити в холодильник на 1 годину.

5Подавати холодним із грінками з хліба.

00:00