Гаспачо жовтий перші страви здорове харчування, низькокалорійне 29 Квітня, 2018 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Помідори жовті - 1 кг Перець болгарський жовтий - 1 шт. Огірки - 1 шт. Сік томатний - 0,5 склянки Прованські трави Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка Часник сухий - 0,5 ч. ложки Сіль Перець Directions 1Промити овочі. Обдати окропом помідори, зняти шкірку. Очистити перець, зняти з нього шкіру та видалити насіння. 2Пропустити усі дрібно нарізані овочі через блендер. 3Додати томатний сік, трави, часник і оцет. 4Поставити в холодильник на 1 годину. 5Подавати холодним із грінками з хліба. 00:00