Глінтвейн медовий з перцем алкоголь лікувальне харчування 2 Липня, 2018 Горячие напитки с вином (Семь поварят) Yields: 6 порцій Ingredients Вино червоне напівсолодке - 1 пляшка Мед - 1 ч. ложка Апельсини - 1 шт. Гвоздика - 5‑6 бутонів Кориця мелена - 0,25 ч. ложки Чорний перець - 3‑4 горошини Сіль - 1 щіпка Directions 1Апельсин нарізати кружальцями разом зі шкіркою. 2Вино підігріти та покласти в нього мед, кружальця апельсину, прянощі та сіль, довести суміш майже до кипіння. 3Настоювати 10‑15 хвилин, потім процідити й одразу подавати. Кружальця апельсину можна покласти у глінтвейн при подачі.Відмінний зігріваючий засіб, добре допомагає при застуді, якщо випити на ніч. 00:00