Глінтвейн по-болгарськи

  

4 Квітня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Вино червоне столове - 750 мл

Цукор - 200 г

Яблука - 2 шт.

Перець чорний - 15-20 горошин

Гвоздика - 6 бутонів

Кориця мелена - 2 ч. ложки

Лимони - 1 шт.

Directions

1Вино з цукром і прянощами довести до кипіння, зняти з вогню, настояти під кришкою 15 хвилин.

2Яблука, видаливши серцевину, нарізати соломкою.

3Напій процідити, розлити по келихах, покласти в кожен скибочку лимона і трохи яблук.

4Подавати глінтвейн гарячим (75-80°С).

00:00