Глінтвейн із перцем

    

6 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Вино червоне - 750 мл

Портвейн - 200 мл

Цукор - 1 ст. ложка

Гвоздика - 6 шт.

Перець ямайський - 6 шт.

Кориця - 1 паличка

Вода - 100 мл

Лимон - 0,5 шт. (цедра) + лимонні дольки

Directions

1У чашу мультиварки влити воду, додати прянощі та встановити режим «Підігрів» на 20 хвилин. Перелити відвар в окремий посуд, попередньо процідивши його.

2У чашу мультиварки влити портвейн, додати цукор. У режимі «Тушкування» довести суміш до кипіння.

3Потім розлити по порційних склянках і подавати на стіл, додавши в кожну склянку лимонну корочку та лимонну дольку.

00:00