ньокі / гночі
ньокі / гночі

Гночі по-туніськи

      

3 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

  • Yields: 1 порція

Ingredients

Молоко - 250 г

Манна крупа - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Сир - 60 г

Масло вершкове - 30 г

Мускатний горіх

Сіль

Перець

Directions

1У кипляче молоко всипати манну крупу та проварити 10 хвилин.

2Зняти з вогню, додати яйце та половину тертого сиру. Перемішати і дати охолонути. Посолити, поперчити.

3Масу розділити на невеликі купки й укласти на щедро змащену вершковим маслом сковороду. Кожну купку посипати тертим сиром і покласти на неї трохи масла. Поставити сковороду в розігріту духовку та просмажити 10 хвилин.

4Подавати підрум'яненими та дуже гарячими, додавши тертий мускатний горіх.

00:00