Гозинаки
Гозинаки

Гозинаки

  ,   

19 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Волоські горіхи очищені - 1 кг

Мед - 1 кг

Цукор - 0,25 склянки

Directions

1Очищені горіхи покласти на сковороду та трохи підсмажити, потім не дуже дрібно нарізати гострим ножем.

2Мед влити в таз для варіння і, помішуючи, кип'ятити на невеликому вогні до такого стану, щоб крапля, узята на пробу, не розтікалася на блюдце.

3Всипати в киплячий мед горіхи і, безперервно помішуючи, варити, доки мед не набуде аромату і смаку підсмаженого. Під час варіння меду з горіхами додати цукор (для ламкості гозинаків).

4Викласти зварену густу масу на дерев'яну змочену холодною водою дошку та змоченою у воді качалкою розкачати в пласт товщиною 1 см. Трохи остудити.

5Нарізати невеликими ромбами, потім підсушити до затвердіння.

00:00